martes, 21 de enero de 2020

San Canuto 2020

San Canuto 2020 El Moviment Cannàbic Català ha organitzat, en el Hemp Museum, una taula rodona titulada Passat, Present i Futur. Un debat on l'experiència de grans experts portaran la seva visió sobre el procés de regulació del Cannabis.



Un any més, reivindiquem a San Canuto 2020 per guiar a les autoritats cap a una nova política de drogues, que tingui a la persona usuària de drogues com un subjecte de drets i que canviï la perspectiva punitiva i de criminalització per una socio-sanitària. hem sortit de la foscor per reclamar els nostres drets i no pararem fins a aconseguir-ho.



San Canuto 2020 Per entendre el present i el futur, cal mirar enrere i conèixer el passat. Implicar-se en projectes perquè vols un futur diferent i adonar-te que pots compartir aquest camí amb molta gent fa que un dia pensis que tot pot ser possible. CatFac

En la B.O.C.A. también nos reunimos a conversar sobre el camino a seguir hasta la, como primer paso, despenalización del cannabis, tanto la tenencia en la vía pública, el autocultivo y los clubs sociales.

No hay comentarios:

Publicar un comentario